Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken? Lees hier het Ekris nieuws!

Nieuwe BMW 3 Serie

31 augustus 2018

Wachten wordt beloond. In voorbereiding op de serieproductie van de zevende generatie BMW 3 Serie wordt de sportieve sedan uitgebreid getest. En waar kan dat beter dan op de legendarische Nordschleife van de Nürburgring. Afstemming van het onderstel en testen van de nieuwe wielophanging staan hierbij centraal.

BMW presenteert nieuwe Z4

31 augustus 2018

De nieuwe BMW Z4 maakt een indrukwekkende entree, dankzij de Z4 M40i First Edition. Met een 340-pk sterke zes-cilinder-in-lijn motor, een sportonderstel, M Sport remsysteem en M Sport differentieel op de achteras geeft deze First Edition een fascinerend voorproefje van de komst van de nieuwe roadster. 

BMW M5 Competition 2018

De nieuwe BMW M5 Competition

17 mei 2018

BMW M heeft de race-eigenschappen van de nieuwe BMW M5 aangescherpt en een nóg krachtigere versie ontwikkeld: De BMW M5 Competition. Met een vermogenstoename van 25pk, een feller reactievermogen en opvallende designfeatures zet de M5 Competition de nieuwe maatstaaf in zijn klasse.

Aflevering twee nieuwe BMW i8 Carbon Edition

16 mei 2018

Afgelopen week leverde collega Sjoerd Rikken bij Ekris Arnhem maar liefst twee unieke BMW i8 Carbon Editions af aan Djordi en Tim van Bar Company. Wat motiveert deze jonge ondernemers om deze bijzondere bolides te rijden?

Geslaagd BMW i8 Roadster Ekris VIP Diner

2 mei 2018

De BMW i8 Roadster geeft vorm aan de toekomst. Deze innovatie plug-in hybride roadster heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar biedt ook bijzondere prestaties. Van 17 t/m 21 april boden wij onze BMW i relaties daarom de kans om op een unieke wijze kennis te maken met deze auto.

Nieuwe BMW M5 nu in de showroom

3 april 2018

De nieuwe BMW M5 is gearriveerd! Met zijn 600pk sterke M TwinPower Turbo 8-cilinder motor sprint de BMW M5 van 0 naar 100 in 3,4 seconden. In onze BMW ///M showroom in Veenendaal kunt u de gloednieuwe sportieve sedan zelf komen bewonderen.

Nieuwe BMW M5 breekt wereldrecord langste drift

19 januari 2018

De nieuwe BMW M5 heeft het record voor de langste aaneengesloten drift verbroken! Maar liefst 8 uur lang driftte BMW rij-instructeur Johan Schwartz met de nieuwe M5 over het circuit. In totaal legde de sportieve sedan een afstand van 374 kilometer driftend af.

Tijdens de 374-kilometer drift moest er natuurlijk regelmatig getankt worden. Hoe dat in z'n werk ging zie je in de onderstaande, spectaculaire video.

De nieuwe BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé

8 december 2017

De nieuwe BMW i8 Roadster en de nieuwe BMW i8 Coupé zijn klaar voor productie. Beide plug-in hybride modellen bieden verder doorontwikkelde BMW eDrive technologie voor een groter rijbereik en meer puur elektrische rijtijd. De wereldpremière van de BMW i8 Roadster vindt plaats op de Los Angeles Auto Show in december 2017. De marktintroductie is in mei 2018.

Prijzen nieuwe BMW i3 en i3s bekend

18 september 2017

De BMW i3, de bestverkochte elektrische auto in het premium compacte segment, heeft een aangescherpt design, verbeterde infotainment en nieuwe in- en exterieuropties. Tevens is een sportiever model aan het aanbod toegevoegd: de BMW i3s. De nieuwe BMW i3 is nu te bestellen bij Ekris, met een vanafprijs van € 39.549,-. Vanaf medio november staan de nieuwe BMW i3 en i3s in de showrooms!