Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken? Lees hier het Ekris nieuws!

Nieuwe BMW M5 breekt wereldrecord langste drift

19 januari 2018

De nieuwe BMW M5 heeft het record voor de langste aaneengesloten drift verbroken! Maar liefst 8 uur lang driftte BMW rij-instructeur Johan Schwartz met de nieuwe M5 over het circuit. In totaal legde de sportieve sedan een afstand van 374 kilometer driftend af.

Tijdens de 374-kilometer drift moest er natuurlijk regelmatig getankt worden. Hoe dat in z'n werk ging zie je in de onderstaande, spectaculaire video.

De nieuwe BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé

8 december 2017

De nieuwe BMW i8 Roadster en de nieuwe BMW i8 Coupé zijn klaar voor productie. Beide plug-in hybride modellen bieden verder doorontwikkelde BMW eDrive technologie voor een groter rijbereik en meer puur elektrische rijtijd. De wereldpremière van de BMW i8 Roadster vindt plaats op de Los Angeles Auto Show in december 2017. De marktintroductie is in mei 2018.

Ekris Motorsport kampioen GT4 European Series

18 september 2017

Het 2017 is voor het Nederlandse team Ekris Motorsport zonder meer gedenkwaardig te noemen. Met de in eigen huis ontwikkelde Ekris M4 GT4 haalden rijders Ricardo van der Ende en Max Koebolt al eerder de titel in de GT4 European Series Northern Cup binnen. De derde en de 14e plaats tijdens het voorlaatste evenement van de Southern Cup, dit weekeinde op het Circuit de Barcelona Catalunya in het Spaanse Montmeló was voor het team genoeg om, met nog een ronde te gaan, ook de algemene GT4 European Series-titel veilig te stellen.

Prijzen nieuwe BMW i3 en i3s bekend

18 september 2017

De BMW i3, de bestverkochte elektrische auto in het premium compacte segment, heeft een aangescherpt design, verbeterde infotainment en nieuwe in- en exterieuropties. Tevens is een sportiever model aan het aanbod toegevoegd: de BMW i3s. De nieuwe BMW i3 is nu te bestellen bij Ekris, met een vanafprijs van € 39.549,-. Vanaf medio november staan de nieuwe BMW i3 en i3s in de showrooms!